CASAL de SARRAL – ESTIU 2024

Ja tornem a tenir l’estiu aquí! Durant els mesos de juny i juliol vine i gaudeix de multitud d’activitats, jocs, manualitats, excursions, activitats de piscina, etc.

Us esperem per gaudir d’un estiu d’AVENTURA’T!! Ens prepararem per superar una diversitat de reptes i missions i viure moltes peripècies per arribar a l’objectiu final. Sempre amb bona gresca i amb moltes ganes de passar-ho bé!!

HORARI:

Del 25 de juny al 25 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 13h amb  curset de natació inclòs de 11-12h o 12-13h.

Només curs de natació – Del 25 de juny al 25 de juliol, de dilluns a divendres de 11-12h o 12-13h.

PREUS:

Hi ha dos trams d’inscripció: del 17 de maig al 6 de juny i del 7 al 16 juny.

Del 17 de maig al 6 de juny, els preus per setmana canvien segons el nombre de setmanes a les què s’inscriu cada nen/a. A major nombre de setmanes, menor és el preu per setmana.

En canvi, del 7 al 16 de juny, el preu és únic per setmana (45€)

Del 17 al 23 de juny NO s’acceptaran inscripcions.

A partir del 25 de juny, mitjançant trucada telefònica es podrà consultar si hi ha disponibilitat per formalitzar la inscripció. NOMÉS es podrà realitzar en cas que hi hagi places disponibles.

DESCOMPTE GERMÀ:

Es pot aplicar el descompte de 10€ per germà inscrit sempre que totes les inscripcions siguin d’un mínim de dos setmanes. Per poder-lo aplicar, en el moment d’omplir el formulari d’inscripció heu d’anotar GERMANS a la casella de codi de descompte.

DESCOMPTE NO APLICABLE AL CURSET DE NATACIÓ.

DESCOMPTE FAMILIA NOMBROSA I/O MONOPARENTAL:

Un cop tramitada la inscripció, es pot aplicar el descompte per familia nombrosa i/o monoparental posant-vos en contacte amb nosaltres i fer-nos arribar el carnet.

S’aplicarà un 15% de descompte al cost total de la inscripció familiar. Serà vàlid aquest descompte en cas de participar en un mínim de 2 setmanes de casal.

DESCOMPTE NO APLICABLE AL CURSET DE NATACIÓ.

ASSEGURANÇA:

En el moment de fer el pagament observareu que a dins del preu del casal es sumaran 5€ de l’assegurança. Aquesta assegurança només s’ha de pagar una sola vegada, independentment del nombre de setmanes que el nen/a realitzi l’activitat.

INSCRIPCIÓ:

Hi ha d’haver un mínim de 6 nens/es inscrits per setmana per tal que la realització del casal durant aquella setmana es pugui dur a terme.

Per poder realitzar la inscripció, heu de clicar damunt de la següent imatge i omplir el formulari.

INFORMACIÓ CASAL + NATACIÓ:

Tots aquells nens i nenes que vulguin completar tot el curset de natació i hagin participat almenys en 2 setmanes de casal, es donarà la opció a pagar un preu proporcional (dels 62€ del curset) de les setmanes que facin natació sense anar al Casal.

En aquest cas, realitzeu la inscripció de les setmanes que assistireu al Casal i fiqueu-vos en contacte amb nosaltres.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ:

Només s’efectuarà devolució en els següents casos:

1. 75% de l’import de la inscripció fins a 10 dies abans de l’inici de l’activitat.

2. A partir d’aquest termini (punt 1)  i fins al dia de l’inici de l’activitat no s’efectuarà cap devolució sense justificant. Si el motiu està justificat la devolució serà del 100%.

3. Un cop començada l’activitat no es podrà fer cap devolució de l’import de la inscripció sense motiu. En cas d’estar justificat es farà una devolució del 100% de l’import de la part proporcional, és a dir, dels dies que queden de casal segons la inscripció feta.

4. No es faran devolucions de dies puntuals.