ESTADES D’ESTIU FULLEDA 2022

Ja tornem a tenir l’estiu aquí! Durant els mesos juliol i agost vine i gaudeix de multitud d’activitats, jocs, manualitats, sortides amb btt, activitats d’aigua i/o piscina, etc.

Us esperem per endinsar-nos al FEST’ESTIU 2022 tot gaudint de diferents festes d’arreu que es duran a terme durant les estades, sempre amb bona gresca i amb moltes ganes de passar-ho bé!!

HORARI:

Estades – Del 4 juliol al 26 d’agost, de dilluns a divendres de 9 a 13h.

PREUS:

Del 30 de maig al 15 de juny:

– 45€ per setmana + assegurança.

– 250€ 8 setmanes d’estades + assegurança.

MÀXIM 20 NENS/ES INSCRITS PER SETMANA A LES ESTADES.

Del 16 al 27 de juny NO s’acceptaran inscripcions.

A partir del 27 de juny, mitjançant trucada telefònica es podrà consultar si hi ha disponibilitat per formalitzar la inscripció. NOMÉS es podrà realitzar en cas que hi hagi places disponibles.

ASSEGURANÇA:

En el moment de fer el pagament observareu que a dins del preu de les estades és sumaran 5€ de l’assegurança. Aquesta assegurança només s’ha de pagar una sola vegada, independentment del nombre de setmanes que el nen/a realitzi l’activitat.

PREUS:

INSCRIPCIÓ:

Per poder realitzar la inscripció, heu de clicar damunt de la següent imatge i omplir el formulari.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ:

Només s’efectuarà devolució en els següents casos:

1. 75% de l’import de la inscripció fins a 10 dies abans de l’inici de l’activitat.

2. A partir d’aquest termini  i fins al dia de l’inici de l’activitat no s’efectuarà cap devolució sense justificant. Si el motiu està justificat la devolució serà del 100%.

3. Un cop començada l’activitat no es podrà fer cap devolució de l’import de la inscripció sense motiu. En cas d’estar justificat es farà una devolució del 100% de l’import de la part proporcional.

4. No es faran devolucions de dies puntuals.

5. En els casos relacionats amb la covid, i que per tant afectin a les estades, es decidirà en el  mateix moment tenint en compte els protocols que hi hagi vigents.