CASAL ARBECA – ESTIU 2024

Ja tornem a tenir l’estiu aquí! Durant els mesos de juny i juliol vine i gaudeix de multitud d’activitats, jocs, manualitats, excursions, activitats de piscina, etc.

Us esperem per gaudir d’un estiu d’AVENTURA’T!! Ens prepararem per superar una diversitat de reptes i missions i viure moltes peripècies per arribar a l’objectiu final. Sempre amb bona gresca i amb moltes ganes de passar-ho bé!!

HORARI:

Del 25 de juny al 26 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 13h amb  curset de natació inclòs de l’1 al 26 de juliol de 12-13h. L’última setmana de juny no es realitza el curset de natació.

Només curs de natació – De l’1 al 26 de juliol, de dilluns a divendres de 12-13h.

PREUS:

Hi ha dos trams d’inscripció: del 8 de maig al 6 de juny i del 7 al 16 juny.

Del 8 de maig al 6 de juny, els preus per setmana canvien segons el nombre de setmanes a les què s’inscriu cada nen/a. A major nombre de setmanes, menor és el preu per setmana.

En canvi, del 7 al 16 de juny, el preu és únic per setmana.

Del 17 al 23 de juny NO s’acceptaran inscripcions.

A partir del 25 de juny, mitjançant trucada telefònica es podrà consultar si hi ha disponibilitat per formalitzar la inscripció. NOMÉS es podrà realitzar en cas que hi hagi places disponibles.

DESCOMPTE GERMÀ:

Es pot aplicar el descompte per germà inscrit sempre que totes les inscripcions siguin d’un mínim de dos setmanes. Per poder-lo aplicar, en el moment d’omplir el formulari d’inscripció heu d’anotar GERMANS a la casella de codi de descompte.

DESCOMPTE NO APLICABLE AL CURSET DE NATACIÓ.

ASSEGURANÇA:

En el moment de fer el pagament observareu que a dins del preu del casal es sumaran 6€ de l’assegurança. Aquesta assegurança només s’ha de pagar una sola vegada, independentment del nombre de setmanes que el nen/a realitzi l’activitat.

INSCRIPCIÓ:

Per poder realitzar la inscripció, heu de clicar damunt de la següent imatge i omplir el formulari.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ:

Només s’efectuarà devolució en els següents casos:

1. 75% de l’import de la inscripció fins a 10 dies abans de l’inici de l’activitat.

2. A partir d’aquest termini (punt 1)  i fins al dia de l’inici de l’activitat no s’efectuarà cap devolució sense justificant. Si el motiu està justificat la devolució serà del 100%.

3. Un cop començada l’activitat no es podrà fer cap devolució de l’import de la inscripció sense motiu. En cas d’estar justificat es farà una devolució del 100% de l’import de la part proporcional, és a dir, dels dies que queden de casal segons la inscripció feta.

4. No es faran devolucions de dies puntuals.