CAMINADES CULTURALS

QUÈ SÓN LES CAMINADES CULTURALS I QUÈ PRETENEN? 
Des del Consell Esportiu de les Garrigues i amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues i el Centre d’Estudis de les Garrigues es pretén dinamitzar i donar a conèixer els racons més emblemàtics de la comarca promovent la pràctica d’activitat física.

Aquestes caminades culturals, amb la possibilitat de descobrir i d’iniciar-se en la pràctica de la marxa nòrdica tenen com a finalitat fomentar la pràctica d’activitat física lligada amb la vesant cultural, tot descobrint les peculiaritats culturals de cada població de la comarca.

Mensualment es realitzarà una caminada cultural (probablement l’últim diumenge de cada mes) on, amb un tècnic de cultura, descobrirem les diferents poblacions de les Garrigues i els seus paratges més peculiars i que alhora són desconeguts per molts dels habitants de la comarca.

A més, en aquestes caminades culturals hi haurà la possibilitat, per als qui vulguin, de tastar la marxa nòrdica i de descobrir la tècnica mitjançant un monitor titulat en marxa nòrdica.

Link per ACCEDIR AL BLOC DE LES CAMINADES (cliqueu AQUÍ)